XIII KONGRES RAČUNOVOĐA I REVIZORA CRNE GORE

JAVNI POZIV ZA DOSTAVLJANJE RADA

Institut sertifikovanih računovođa Crne Gore, u saradnji sa Ekonomskim fakultetom iz Podgorice, organizuje XIII Kongres računovođa i revizora Crne Gore, na temu:

RAČUNOVODSTVENA I REVIZORSKA PROFESIJA BUDUĆNOSTI:
POVJERENJE – INTEGRITET – TRANSPARENTNOST

Cilj Kongresa je da promoviše razmjenu stručnih i naučnih znanja i iskustava iz oblasti računovodstva, revizije, i srodnih oblasti.
Pozivamo Vas da uzmete učešće u radu XIII Kongresa računovođa i revizora Crne Gore, koji će se održati u Bečićima (Budva) od 19. do 21. oktobra 2018. godine, tako što ćete za Kongres napisati stručni/naučni rad.

Zainteresovani za dostavljanje radova mogu dostaviti apstrakte svojih stručnih i naučnih radova organizatoru do 20. avgusta 2018. godine. Odbor za recenziju će dati odgovor o prihvatanju rada na osnovu abstrakta do 25. avgusta 2018. godine, dok je rok za predaju kompletne verzije rada 20. septembar 2018. godine. Molimo Vas da abstrakt bude napisan na engleskom i crnogorskom/srpskom/hrvatskom/bosanskom jeziku. Takođe Vas molimo da rad bude napisan latiničnim pismom.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na tel. +382(0)69/345 406 ili putem email-a [email protected]

PREUZMITE CIJELI POZIV I SAZNAJTE VIŠE

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.