Excel za računovođe – kurs za unaprjeđenje vještina

Dobrom računovođi su nekada bili dovoljni papir, olovka i kalkulator kako bi uspješno obavljao svoj posao. Međutim, u poslovnom svijetu današnjice tradicionalni nivo znanja više nije dovoljan.

Bez osnovne informatičke pismenosti nezamislivo je baviti se bilo kojim poslom, a pogotovo ovim. Jedna od aplikacija koja je najpotrebnija računovođama u svakodnevnom radu je neizostavno Excel. On postaje čarobni kalkulator savremenog računovođe koji može činiti čuda ako zna njime rukovati. Upravo je to ono čemu vas želimo podučiti na ovom kursu: kako da koristite Excel za povećanje efikasnosti i efektivnosti. (више…)

Javni poziv za pisanje rada za XIII Kongres

XIII KONGRES RAČUNOVOĐA I REVIZORA CRNE GORE

JAVNI POZIV ZA DOSTAVLJANJE RADA

Institut sertifikovanih računovođa Crne Gore, u saradnji sa Ekonomskim fakultetom iz Podgorice, organizuje XIII Kongres računovođa i revizora Crne Gore, na temu:

RAČUNOVODSTVENA I REVIZORSKA PROFESIJA BUDUĆNOSTI:
POVJERENJE – INTEGRITET – TRANSPARENTNOST

Cilj Kongresa je da promoviše razmjenu stručnih i naučnih znanja i iskustava iz oblasti računovodstva, revizije, i srodnih oblasti.
Pozivamo Vas da uzmete učešće u radu XIII Kongresa računovođa i revizora Crne Gore, koji će se održati u Bečićima (Budva) od 19. do 21. oktobra 2018. godine, tako što ćete za Kongres napisati stručni/naučni rad.

Zainteresovani za dostavljanje radova mogu dostaviti apstrakte svojih stručnih i naučnih radova organizatoru do 20. avgusta 2018. godine. Odbor za recenziju će dati odgovor o prihvatanju rada na osnovu abstrakta do 25. avgusta 2018. godine, dok je rok za predaju kompletne verzije rada 20. septembar 2018. godine. Molimo Vas da abstrakt bude napisan na engleskom i crnogorskom/srpskom/hrvatskom/bosanskom jeziku. Takođe Vas molimo da rad bude napisan latiničnim pismom.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na tel. +382(0)69/345 406 ili putem email-a vladislav.karadzic@isrcg.org

PREUZMITE CIJELI POZIV I SAZNAJTE VIŠE