Poštovani,

Iako su iza nas dvije izazovne godine i uprkos teškim okolnostima i neizvjesnosti u kojoj svi poslujemo, svim našim članovima i saradnicima koji rade u računovodstvu, reviziji, poreskim i pravnim sektorima i svi oni kojima su u određenoj mjeri u fokusu računovodstvo, finansije i revizija svoje obveze ispunjavaju uredno i s posebnom pažnjom, želimo zahvaliti na povjerenju koje su nam iskazali proteklih godina i veselimo se daljoj saradnji i tokom sledeće 2022. godine.

Vrijeme pred kraj godine i čekanje nove godine, po pravilu je razdoblje kada nas ponese neki novi elan i stvaralačka želja. S tim željama ulazimo u novu 2022. godinu. Cijenimo Vaše mišljenje, te kako bi opravdali povjerenje koje ste nam ukazali, nastojaćemo da i u 2022. godini unaprijedimo svu našu podršku i usluge koje su vam dostupne i ažurno informišemo o promjenama koje su bitne za našu struku.

Ovim putem Vas obavještavamo da su neradni dani Administracije ISRCG za novogodišnje i božićne praznike – 03. 06. i 07. januar 2022. godine.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>