Rok za prijavu ispita i uplatu naknade za izlazak na ispit je 16. septembar 2020. (srijeda).

Prijava ispita podrazumijeva dostavljen Institutu popunjen prijavni formular za ispit i dokaz o izvršenoj uplati za naknadu. Prijava (skenirana) se može poslati i na e- mail: [email protected]

Kandidati su dužni da prate listu ispita i literature (na sajtu u dijelu profesionalne edukacije), zbog eventualnih izmjena i dopuna!

Nakon objavljivanja rezultata ispita kandidati koji budu htjeli da pogledaju svoj rad, to mogu učiniti uz prethodnu najavu i uz dogovor o terminu sa Menadžerom za edukaciju, na mail [email protected].

Napomene

ISRCG će, u skladu sa zahtjevom Instituta za javno zdravlje, organizovati i zahtijevati sledeće mjere:

  • Ulazak u zgradu fakulteta je dozvoljen samo uz nošenje maski
  • Prije dolaska studenata, amfiteatar/učionica će se provjetriti i dezinfikovati radne površine (ukoliko je moguće, prozori treba da su otvoreni tokom trajanja ispita)
  • Dok čekaju ispred sale, kandidati moraju držati fizičku distancu od najmanje 2m, tj. zabranjeno je grupisanje
  • Svi kandidati, kao i osoblje Instituta, obavezni su da nose svo vrijeme trajanja ispita nose maske
  • Svaki kandidat mora imati najmanje 4 m2 kada sjedi i mora da je udaljen od drugih studenata najmanje 2m.

Kandidati za profesionalno zvanje na ispit dolaze najkasnije 20 minuta prije zvaničnog početka ispita, zbog prozivke, identifikacije i razmještanja po sali.

Kandidat za profesionalno zvanje na ispit donosi ličnu kartu ili pasoš (zbog identifikacije) i digitron (ako ispit sadrži zadatke). Zabranjena je upotreba mobilnog telefona ili drugih uređaja koji posjeduju računske radnje.

Svi kandidati dobijaju radne sveske i specijalne hemijske olovke, sa kojima jedino mogu da rade ispit, zbog uniformnosti. Zabranjena je upotreba običnih olovaka ili drugih hemijskih olovaka, korektora, flomastera i drugog pribora za pisanje. Upotreba nedozvoljenih sredstava vodi diskvalifikaciji.

Kandidatima se tokom identifikacije (pred ispit) dodjeljuje bar-kod, a na radnim sveskama se ne smije unositi ime i prezime kandidata, jer to vodi diskvalifikaciji.

Kandidati se ne smiju potpisivati ili obilježavati ispitne sveske, testove, pomoćne obrasce na nedozvoljen način, osim u svrhu izrade ispitnih pitanja i zadataka.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.