Institut sertifikovanih računovođa Crne Gore, u saradnji sa Ekonomskim fakultetom iz Podgorice, organizuje XVI Kongres računovođa i revizora Crne Gore, na temu:

FINANSIJSKO-RAČUNOVODSTVENE INOVACIJE U FUNKCIJI
POUZDANOG FINANSIJSKOG IZVJEŠTAVANJA

Cilj Kongresa je da promoviše razmjenu stručnih i naučnih znanja i iskustava iz oblasti računovodstva, revizije, i srodnih oblasti.

Pozivamo Vas da uzmete učešće u radu XIV Kongresa računovođa i revizora Crne Gore, koji će se održati u hotelu “Mediteran” u Bečićima (Budva) od 07. do 09. oktobra 2021. godine, tako što ćete za Kongres napisati stručni/naučni rad.

Zainteresovani za dostavljanje radova mogu dostaviti apstrakte svojih stručnih i naučnih radova organizatoru do 15. avgusta 2021. godine. Odbor za recenziju će dati odgovor o prihvatanju rada na osnovu abstrakta do 20. avgusta 2021. godine, dok je rok za predaju kompletne verzije rada 20. septembar 2021. godine.

Molimo Vas da abstrakt bude napisan na engleskom i crnogorskom / srpskom/ hrvatskom/ bosanskom jeziku. Takođe Vas molimo da rad bude napisan latiničnim pismom.

Ukoliko dođe do pogoršanja epidemiološke situacije u Crnoj Gori, Kongres će se održati on-line, u formi webinara. Ukoliko do toga dođe, bićete blagovremeno obaviješteni.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na tel. +382(0)67/025 879 ili putem email-a [email protected]

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>