Kontinuirana edukacija
Kontinuirana edukacija

XIX Međunarodni kongres računovođa i revizora Crne Gore

XIX Međunarodni kongres računovođa i revizora Crne Gore održaće se u periodu od 26. do 28. septembra 2024. godine u hotelu "Azul" na Velikoj plaži u Ulcinju.

Institut sertifikovanih računovođa Crne Gore (ISRCG) organizuje XIX Međunarodni kongres računovođa i revizora Crne Gore, koji će se održati u periodu od 26. do 28. septembra 2024. godine, u hotelu "Azul" na Velikoj plaži u Ulcinju.

Događaj za koji očekujemo da će okupiti cc 400 učesnika, biće prilika da predstavnici računovodstveno/ revizorske profesije daju odgovore na brojne izazove sa koji se suočava crnogorska ekonomija.

Učesnici Kongresa biće predstavnici računovodstveno/ revizorske struke iz Crne Gore, regiona, EU i šire, kao i predstavnici nadležnih državnih institucija i regulatora, bankarskog sektora, akademske profesije, javnog i realnog sektora. Takođe, čast nam je što ćemo imati priliku da na Kongresu ugostimo i predstavnike profesionalnih računovodstvenih organizacija iz regiona, ali i predstavnike međunarodnih institucija nadležnih za oblast računovodstva i revizije.

Na Kongresu će biti prezentirani radovi eminentnih autora, objavljenih u Zborniku radova sa Kongresa, a biće održano i više okruglih stolova/ panela na relevantne i aktuelne teme za računovodstveno/ revizorsku profesiju i šire.

Prijave za Kongres se vrše isključivo putem platforme MojInstitut (https://moj.isrcg.org/login). Ukoliko nijeste dobili korisničko ime i šifru za prijavljivanje na platformi MojInstitut, zamolili bismo Vas da kontaktirate administraciju ISRCG na mail ana.raickovic@isrcg.org

Smještaj - Azul Beach Resort Montenegro by Karisma:

  • Jednokrevetna soba na bazı Ultra All Inclusive pansiona (1/1) - 148,00 EUR po osobi po danu
  • Dvokrevetna ili trokrevetna soba na bazı Ultra All Inclusive pansiona (1/2 ili 1/3) - 88,00 EUR po osobi po danu

U cijenu smještaja nije uračunata boravišna taksa, koja iznosi 1,5 EUR.

Navedene cijene smještaja ne odnose se na Premium blok hotela "Azul".

Rezervacija smještaja vrši se putem maila:  salesmanager@karismaadriatic.com

Skrećemo pažnju na činjenicu da je broj soba organičen (rezervacije će se vršiti po principu first come, first served), kao i da sami vršite rezervacije smještaja.

Hotel "Azul", Velika plaža, Ulcinj

3

dana

26-28.

SEPT

18

Poena

180

za članove Instituta

220

za ostale zainteresovane
Linkovi - međunarodne institucije i regulatori